Dag 8

Dag 8:
 
Vandaag zijn we de dag gestart bij Ikarashi Ozumi. Hier zagen wij een leuke XL tosai mix zwemmen met vele leuke variëteiten. Even onderhandelen over de prijs en de handpick kon beginnen. Een mooie selectie van 40 stuks komen naar twente toe!

Op naar Kase, helaas zwommen hier geen vissen die we zochten. Dan maar even lekker lunchen! aangekomen bij een wegrestaurant kregen we een schaal met heerlijke garnalen en rijst. dit was echt verrukkelijk!

Toen gingen we door naar Katsumi een kweker die bekend staat om zijn apartere variëteiten. hier viel ons oog gelijk op een Tosai mix Go-sanke, Goshiki, Shiro Utsuri. wij besloten om meteen de onderhandeling in te zetten, uiteindelijk hebben we alle 200 stuks gekocht.

Door naar zijn andere vishuis, hier zwommen wederom weer XL tosai in vele variëteiten. Ook hier konden we weer slagen! totaal 48 stuks van deze leuke mix komen naar Enter!
 

Als laatste hebben wij zijn Nisai bekeken, ook hier zaten weer mooie vissen tussen. Uiteindelijk besloten we om hier 8 stuks te selecteren waaronder 3 schitterende Ki-utsuri, een soort die lastig mooi te krijgen is. Maar Koi-s-enter twente is het gelukt!

Na Katsumi nog even snel door naar Sakazume om een selectie van zijn tosai te bekijken. Helaas was dit niet wat we zochten en zijn we zonder aankopen terug gegaan richting het hotel.
 
S’avonds stond op DE(Vet en Dikgedrukt) planning om een lekkere steak te gaan eten bij het restaurant. Dat hebben we geweten!! Een steak van maar liefst 600gr. kwam op ons bordje! Wat een heerlijk stuk vlees. Na onze buiken weer rond gegeten te hebben zijn we terug gegaan naar het hotel. Vanavond lekker slapen om morgen naar Conias te gaan. en er staan nog wat kwekers op de planning maar dat is nog een verassing!
Konnichi wa,
 
Maikel Ter Harmsel
Wiechert Fuit
Alexander Wijnands
Ben Brons
Sebastiaan
Robert