Dag 8


https://www.youtube.com/watch?v=bNgYR-J6Yx4

Onze dag begon met het bezoeken van een aantal bekende kwekers first stop ISA koifarm, wel eens waar even een ander huis dan we normaal gewend waren hier wouden we nog even zijn nisai, sansai, yonsai, en ouder bekijken. Helaas zat hier niks tussen voor ons.  Toen door richting Odakan om hier nog even te onderhandelen over een aantal High quality tosai, helaas vonden wij de prijs te hoog voor de grote en kwaliteit van de tosai. Ze waren schitterend maar helaas, Volgende keer beter.


Toen toch nog maar even weer langs Hirasawa want we hoorden dat hij de Nisai weer had aangevuld met leuke grote vissen! eenmaal daar aangekomen hebben we direct 5 stuks nisai weten te selecteren 3 x Kohaku en 2 x Hi-utsuri. 45/50 cm. echt super strakke en mooie vissen om te zien! 

Hirasawa was tevens bezig om een shipmet voor te bereiden dit is altijd heel indrukwekkend om te zien hoe ze snel en keurig te werk gaan we hebben een paar foto’s onderin geplaatst van het shipment.

https://www.youtube.com/watch?v=gfctVPfsPRI
https://www.youtube.com/watch?v=vgfFbICl7dY

Nog snel even de laatste kwekers langs om alle tosai van de lijst te bekijken en deze later deze dag goed uit te selecteren welke we nou precies goed genoeg vinden om in Enter hun rondjes te gaan zwemmen. Toch weer even langs de winkel om onze cadeautjes voor het thuisfront te kopen. Snel even richting het hotel om ons op te frissen en voor de laatste keer richting Baden Baden om daar even lekker van een biefstukje met friet te genieten en als grandé de finale een heerlijk dessert en wat voor één! de foto’s zeggen genoeg!

En onze Koihunt van 2020 zit er helaas alweer op we hebben gigantisch genoten met deze leuke groep! veel lol en plezier gemaakt en wat hebben we veel mooie vissen gezien en ervaringen op gedaan! Iedereen bedankt voor het lezen we hopen dat jullie genoten hebben van ons verslag. mochten er nog vragen zijn u kunt ons altijd bereiken via: 0547 – 38 44 14 of 06 – 122 30 858

Groetjes!

Maikel
Wiechert
Kevin
Cris