Dag 6

https://www.youtube.com/watch?v=m6vi7IpqdQc

Onze tocht begon vandaag bij Takahashi, Hier hebben we even de tosai van de lijst bekeken en zijn we snel door gegaan naar ons volgende adres Wada hier lag onze hoop weer op zijn mooie tosai!

Eenmaal aangekomen bij Wada gingen we gelijk zijn tosai bekijken, en JAWEL ze waren precies zoals we verwachtte!  Hier is dan ook een top selectie tosai van 20/25 cm en van 15/18 cm. De reden waarom deze tosai zo groot zijn is omdat de ouderdieren van Wada maar liefst 94/95 cm zijn! dat is heel groot voor deze aparte soorten.

In de mix zitten onder andere Asagi, Sanke, Bekko, Kujaku, Cream Ogon, en nog een aantal speciale soorten. ook nog een hele speciale Kirin-Cream ogon mix tosai! 

https://www.youtube.com/watch?v=csWpQg0JEgohttps://www.youtube.com/watch?v=xYcgtotb4pEhttps://www.youtube.com/watch?v=W4Jq4mdVdAchttps://www.youtube.com/watch?v=eJjuu6u0t7Ihttps://www.youtube.com/watch?v=g56sJEwvPHchttps://www.youtube.com/watch?v=-b7vOLtEN7c



Na Wada hebben we nog diverse kwekers bezocht om hun vissen te bekijken echter zat hier niks tussen voor ons, behalve bij Yamanaka Oya en Kawakami!

Bij Yamanaka Oya hadden we gisteren al die schitterende Shiro Utsuri nisai gekocht! en hier zat ook een hele frisse tosai mix waar we erg veel interesse in hebben! Morgenochtend mogen we deze dan ook gaan handpicken!

Tijd voor een snelle lunch bij de Grote Gele M, die zit gelukkig over de hele wereld en toevallig ook in Nagaoka! Dit gaat er altijd wel in na een ochtend hard koi spotten!

Toen reden we door naar NND hier hadden we nog een optie op een H.Q. tosai Sanke van 30 cm! het werd tijd om spijkers met koppen te slaan en hebben toch besloten hem te kopen! inclusief een jaar Azukari! vol verwachting klopt ons hart naar volgend jaar als deze prachtige verschijning de mudpond weer zal uitkomen!

https://www.youtube.com/watch?v=pX1wlp-1amY

Helaas zat de dag er vandaag op tijd voor ons op maar toch hebben we weer gave vissen gescoord en hebben weer goede afspraken gemaakt. Nog even snel wat eten bij The Irish Pub en dan lekker weer onder de wol!

Wederom bedankt voor het volgen en tot morgen!

Groetjes

Maikel
Wiebert
Kevin
Cris