Dag 2

Hallo allemaal!

Vandaag zijn we de dag begonnen bij NND. Hier hadden wij gisteren hoge verwachtingen van! En onze verwachting bleek waar te zijn, wat een prachtige nisai hadden ze er zwemmen! Hier hebben wij er in totaal 16 stuks van geselecteerd, deze staan stuk voor stuk apart in de foto’s hieronder. deze zijn leverbaar inclusief certificaat! Makotto Tanaka(hoofd kweker) Heeft ons na de tijd me uit eten gevraagd, hier hebben wij uiteraard ja ik gezegd.

Het was tegen de middag dat we klaar waren bij NND, eerst tijd voor wat lekkers, we kozen voor Ramen, een specialiteit soep in Japan. Zie de bijgevoegde foto.Na het overheerlijke soepje zijn we doorgereden naar Marusaka, hij was helaas niet aanwezig maar we wouden toch even binnen gluren naar zijn tosai mix, deze zagen er op het eerste oog veel belovend uit.

Toen was de kweker Oyaji aan de beurt, hier hebben wij een leuke tosai mix geselecteerd, waaronder hele leuke Shusui, doitsu kohaku, doitsu sanke, Kin matsuba. maar toen viel ons oog op hele mooie mix grote tosai (22-28cm). Hier zaten leuke variateiten in zoals, kohaku, showa, doitsu sanke.

Helaas ging de zon alweer bijna onder en kwam er een eind aan onze 3e dag van de Koi hunt. Nu snel naar de hotel kamer om even te douchen en om te kleden, om vervolgens uit eten te gaan bij het steak-house met NND ( Makotto Tanaka en Kobayashi). Het was een heel gezellig diner, we hebben veel gesproken over zijn farm en de verschillende bloedlijnen waarmee hij kweekt. Hij vertelde ons dat hij graag zaken met ons wou doen in de toekomst, dit zien wij ook zitten gezien de hoge kwaliteit nisai de we hebben geselecteerd! Makotto Tanaka had ook nog een verassing voor ons! 2 prachtige waaiers! Onze dag kon niet meer stuk.

Na onze buiken weer lekker vol te hebben gegeten hebben we de heren van NND bedankt en zijn we weer richting het hotel gegaan.

Voor morgen staan Hosokai, Suzuki, en Hirasawa op de planning we verwachten bij deze kwekers veel aankopen te doen. Dus hou onze site morgen in de gaten!