Dag 1

Na een korte reis van +/- 22 uur zijn we dan toch eindelijk bij het hotel aangekomen!

Het was gelukkig nog vroeg en besloten om meteen na aankomst een aantal kwekers te bekijken waar we de komende dagen hoge verwachtingen van hebben!

We begonnen bij Maruboshi en Odakan, aangezien we hier afgelopen jaar mooie jumbo tosai go-Sanke hebben we aangekocht!

Vervolgens gingen we kijken bij NND, van deze kweker hebben we afgelopen jaar ook super mooie go-Sanke gehad. Hier gaan we later deze week weer heen.

Toen was het alweer tijd voor het avond eten, op tijd naar bed om morgen weer fris en fruitig aan een nieuwe dag te beginnen!Na lekker uitgerust wakker worden, even een frisse douche en een stevig ontbijt en we kunnen er weer tegenaan!

We beginnen de dag ons te oriënteren bij Hirasawa, 
 tot onze grote verbazing heeft hij zijn trap eindelijk veranderd en veilig gemaakt! ( de mensen die ooit in Japan zijn geweest weten hoe het eruit heeft gezien!)
hier even alle 1 kleurige vissen bekeken en de prijzen opgevraagd.

Hierna door naar Papa Hirasawa ook even de selectie bekeken en prijzen opgevraagd. we houden ervan om eerst ons goed in te lezen voordat wij tot aankopen overgaan.

Maruhiro stond als volgende op de planning. hier de Sansai en nisai selectie bekeken. ook een aantal speciale vissen mogen bowlen en filmen.
Mocht u hier interesse in hebben kunt u ons altijd bereiken via whatsapp op 06 – 122 30 858.Op naar Kataoka, hier hadden we heen gebeld voor 2 mooie Asagi.
Daar aangekomen hebben we ze gebowld en gefilmd. deze 2 schitterende Asagi zijn inmiddels verkocht maar zijn het geen plaatjes!?

Toen zijn we door gereden naar Sakazume, hier hadden we vorig jaar schitterende mix gekocht waar ook prachtige Goromo’s tussen zitten. 
Dus maar weer een blik werpen in de tosai bakken.

EN JAWEL! de eerste aankopen zijn weer gedaan voor het jaar! 40 stuks prachigte tosai van Sakazume komen richting Enter.

https://youtu.be/fMfueZl4Diohttps://youtu.be/S0Lw0rmEBoU

Daarna toch nog wat kwekers bezocht om ons te oriënteren op de aankomende dagen, even een lekkere lunch gehad. en daarna weer richting Maruhiro om toch even wat vissen te reserveren voor later ( je weet maar nooit!)

een schitterende 

Sansai Chagoi (67-68cm)
Doitsu soragoi (50-55cm)
Hi Utsuri (55-60cm)
2x Dark Ginrin Chagoi (50-55cm)

Deze vissen zijn nog beschikbaar via onze whats app heeft u interesse stuur on gerust een bericht 06 – 122 30 858

https://youtu.be/tW_9tv0m7Uchttps://youtu.be/Q1dxYr2jvO4https://youtu.be/aWafPTc2-mUhttps://youtu.be/wHGWcRFqRHc

Het was weer een interessante dag vandaag veel dingen gezien en genoteerd voor de aankomende dagen!
morgen starten wij de dag bij Oofuchi en hopen hier nog een mooie mix met vele varieteiten nisai te krijgen!

Wil je direct op de hoogte gehouden worden via de whats app dan kunt u onze Spamvrije Koihunt app komen via de volgende link:

https://chat.whatsapp.com/DFog6Mh8e0BHM9JktqnTOz

hierop worden alle aankopen direct gepost zo bent u als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes wat wij meemaken in Japan!

Tot morgen!

Maikel
Wiechter 
Ben
Alexander


https://youtu.be/m9P-BXIxm7shttps://youtu.be/X_01ps0rAaobEhttps://youtu.be/Sm6eef0ixHc